Tjänster

Säkerhet för barn

När du bokar taxi hos oss så ingår det alltid gratis bälteskudde samt att du kan beställa bilbarnstol till dina små värdefulla barn. Vi erbjuder bakåtvänd bilbarnstol från 5 mån upp till 25kg. Tillägg 100kr och måste bokas.

Våra Fordon

Flyg & tågtransfer

DLVRY flygtransfer kallar vi våran flygtaxi och den åker du om du ska till eller från flyget på ett billigt enkelt smidigt och säkert sätt. Du kan antingen boka en egen bil eller så delar du med någon. När du åker egen bil så kan du antingen få ett fast flygtaxi pris eller så rullar bilen på taxameter. Vid delad taxi så måste det finnas två kunder eller fler som delar bil annars tillämpas egen biltaxan eller taxameter.. Så nästa gång du bokar taxi från flyget, boka samåkning så får du ett bättre pris och får samåka med någon annan av våra trevliga kunder som ska in till Östersund eller Jämtland. Då man åker delad bil så blir ni aldrig mer än tre personer i en liten bil eller 5 st i en stor bil. Vår policy är att ha TAXI I TID GARANTI och att vi skall alltid vara hos dig på utsatt dit. Sen kan allt hända men då kommer chauffören kontakta dig som resenär för information.

Företagstaxi

Vi erbjuder premiumtaxi till företagets kunder, personal till och från flyg och tåg samt övriga destinationer. Som kund hos oss så står du alltid i centrum och kan förvänta dig en service utöver det vanliga av våra trevliga pålitliga chaufförer som alltid är i klädd kostym. Vi använder moderna säkra fräscha premiumbilar som tar dig dit du vill med en fantastisk komfort.

Vi erbjuder våra företagskunder möjlighet till kundnummer samt fakturering för att på ett så enkelt kostnadseffektivt sätt hjälpa er med taxiresan. Du kan även boka taxi via vår hemsida som då är rikstäckande så oavsett vart du befinner dig så har du möjligheten få en taxi med god service och god tillgänglighet. Inom kort kommer du även kunna boka och betala via vår app och du kan även ansluta ditt företag till resekonto på riksnivå för enkelhetens skull.

DLVRY Limousine

Att åka en lyxig trivsam limousine är inte bara en upplevelse utan det är ett
minne för livet och våra utbildade kostymklädda chaufförer gör allt för att du ska få en så komfortabel resa som möjligt.

Du kan hyra vår limousine för:

Du kan även boka den för bröllops paket där ingår 3 tim och lättare dryck samt röd matta och chauffören står till ditt förfogande under hela tre timmar. Vi fixar även barnkalas upp till 13 år kan man vara då och det ingår godis och dryck och sen kan vi skräddarsy din resa precis som du vill ha den. Kontakta oss gärna så lämnar vi en offert till ditt event.

Fjälltransfer

Åre Bydalen Vemdalen
Vill du komma till fjällen på ett snabbt enkelt billigt sätt samt otroligt säkert då ska du åka med vår fjälltransfer från Östersund Åre Airport. Vi kör även
Fjälltransfer från Trondheim lufthavn (vaernes) och alla destinationer har fast ett fast lågt pris. När du åker lite taxi eller minibuss med oss så tillämpar vi alltid dörr till dörr principen inom centrala destinationen ni reser till. Är det utanför centrala orten så kan ett pristillägg tillkomma.

Student taxi

Som studerande så har du möjlighet att åka med en 10 % rabatt hos oss mot
uppvisande av studentlegitimation och på gällande taxa. Rabatten gäller både stor och liten bil inom Östersunds kommun.

Senior Taxi

Som senior så åker du året runt och dygnet runt med 10% rabatt på gällande taxa samt att vi värdesätter dig som kund och vill ge dig den bästa servicen så därav så hjälper vi dig gärna att bära in dina ev varor du handlat eller så kanske du behöver hjälp in o ut ur bilen och självklart så hämtar vi upp dig vid entrédörren.

Travtaxi

Östersundstravet och DLVRY taxi Jämtland har ett gemensamt intresse och det är att ge er den bästa service man kan få när ni ska besöka travet. Åker du med oss till och från travet så får du 10% rabatt på gällande taxa oavsett om du åker liten eller stor bil. Och har du prickat rätt så kan du åka limousin till ett reducerat travpris och vad är inte roligare än att anlända med stil och glamour.

Tomtetaxi

I december har du möjlighet att boka vår populära tjänst tomtetaxi och under slutet på december står denna tjänst till förfogande till företag dagis och skolor samt föreningar och på julafton är det ni privatpersoner som har chansen att boka er egen tomtechaufförer. kontakta vår växel för mer information och bokning.