DLVRY Limousine

Att åka en lyxig trivsam limousine är inte bara en upplevelse utan det är ett minne för livet och våra utbildade kostymklädda chaufförer gör allt för att du ska få en så komfortabel resa som möjligt. Det är bara fantasin som sätter gränser för vi har bilen 9,5 m Lincoln med bröllopsdörr. Bilen har även kyl och champagne/wiskey glas till förfogande samt dvd och en grym ljudanläggning samt stjärnhimmel och discoljus.

Du kan hyra vår limousine för:

För er som skall ingå äktenskap så erbjuder vi tre exklusiva paket. Silver paketet innehåller 1 timme Limousine med kostymklädd chaufför och röda mattan. I guldpaketet så disponerar ni chaufför och bil i 2 timmar och i diamant paketet så har man tillgång till bil och chaufför i tre timmar och det ingår även förfriskningar i form av alkoholfri bubbeldryck och tilltugg. Under den tiden du anlitat oss så står vi till ert fulla förfogande som om du vill att vi ska bära in bröllopstårtan eller fotografera eller något annat så gör vi det med nöje.

Vi fixar även barnkalas. 13 år och yngre kan man vara då och det ingår godis och dryck och sen kan vi skräddarsy din resa precis som du vill ha den. Kontakta oss gärna så lämnar vi en offert till ditt event.

Vår Limousine står även till förfogande att hyra på timtid inklusive chaufför. Vi tillämpar förskottsbetalning på halva summan som bokningsavgift och återfås ej om giltigt skäl uppges till avbokningen

Ring oss och boka på telefon: 063-10 22 22